sâmbătă, 23 decembrie 2023

Peach Fuzz 🍑 - Culoarea Anului 2024

 Pantone descrie nuanța de portocaliu-roz ca fiind blândă, caldă și confortabilă, subtil senzuală și emoționantă


Peach Fuzz, o "nuanță catifelată de piersică", este menită să reprezinte "dorința noastră de a ne îngriji pe noi înșine și pe ceilalți" și "a cărei spirit cuprinzător îmbogățește mintea, corpul și sufletul."

"În căutarea unei nuanțe care răspunde dorinței noastre înnăscute de apropiere și conexiune, am ales o culoare strălucitoare, plină de căldură și eleganță modernă. O nuanță care rezonază cu compasiunea, oferă o îmbrățișare tactilă și leagă fără efort tânărul cu atemporalul", a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone, într-un comunicat de presă.

Pentru a alege culoarea care va stabili tonul pentru anul următor, Pantone ia în considerare tendințele emergente într-o gamă largă de industrii. Experții analizează industria de divertisment și filmele în producție, artiștii noi, moda, toate domeniile designului, destinațiile aspiraționale de călătorie, noile stiluri de viață, condițiile socio-economice și alte influențe.

Culorile anului Pantone ajung să modeleze dezvoltarea produselor și deciziile consumatorilor în domenii precum moda, designul industrial și de interior, ambalarea produselor și alte sectoare industriale.

Noua nuanță de portocaliu-roz aduce confort, liniște și frumusețe într-o lume digitală, afirmă compania; este modernă, dar face și referire la trecut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu